dijous, 7 de juny del 2012

Capítols 5, 6, 7 i 8

CAPÍTOL 5

Resum: L’arribada de Robert a casa al segon dia, canvia la forma de vida d’Aloma i dels altres. Precisament si canvia és, perquè Aloma comença a fer coses   i a sentir coses que abans no havia fet, com mirar a un home amb diferents ulls i amb paraules sense sentit. Passaren uns quants dies i Dani es va posar malalt. Anna i Aloma pensaven que era un refredat i que se li passaria ràpid, però en veure que durava molt, van trucar al metge per dir-li que tenia Dani. Quan el metge va mirar lo que tenia Dani, va dir que només era un refredat i que lo únic que tenia que fer era reposar. I així es va fer, va estar uns dies ficat al llit sense moure’s i vigilat per Aloma. 

Cita: Tot ha de ser singular en la vida d'una noia com jo. 
Stendhal.
Síntesi: Aloma i Robert cuiden de Dani com si fossin els seus pares, i així s'uneixen més a les nits de guàrdia. 


CAPÍTOL 6 

Resum: Dani no s’havia recuperat del refredat. Aloma i Anna estaven molt preocupades i van decidir de trucar al metge perquè anés a casa d’ells i mires com estava el nen. Mentre, a Joan semblava que no li importes molt el dolent estat del seu fill, ja que estava molt ocupat amb la seva feina. En canvi Robert estava entre mig de tots   i no sabia que havia de fer. Després de que vingués el metge va dir que Dani tenia que canviar de aires,que segur que això feia que el nen es tornés a posar bo. Així que Anna va decidir de emportar-se’l cap a la masia.

Cita: Els sentiments dels homes són confusos i barrejats. 
Benjamí Constant. 
Síntesi: Anna i Dani partiran cap a la casa de la seva amiga rica perquè el doctor els hi ha dit que necessita un canvi d'aires per curar-se, mentres Joan mostra despreocupació al respecte.


CAPÍTOL 7 

Resum:  Aloma es va donar de que entre ella i Robert hi havia com una petita atracció però que no s’havia ben bé lo que era. Mentre estava amb Anna fen les feines de la casa, Anna li va dir que es podria casar amb Robert, que seria treure bon profit de la situació i que els trauria de la misèria, només pel fet de que Robert venia d’Amèrica. Aloma es va negar rotundament, ja que ella no volia res amb aquell home tan estrany.
Va pujar a la seva cambra i va començar a escriure una carta a un estimat, que ella s’imaginava que tenia. Dins la carta nombrava totes aquelles coses que a ella li agradava que ell li fes i les coses que la tornaven boja. Acabada la carta se sentia una mica com una nena petita i va baixar cap al menjador, on una altra vegada, Anna insisteix que podria casar-se amb Robert, encara que ella si nega.


Cita: Pensava que era molt dolç de fer-se estimar. 
Benjamí Constant.
Síntesi: Aloma passa el dia enamorada i feliç.


CAPÍTOL 8 

Resum Aloma va començar a escriure una carta i quan la va acabar d’escriure la va voler enviar, però que a l’estanc on portes la carta no la coneixessin. Quan va arribar a casa es va trobar a Robert llegint amb atenció el text d’un full. Ella se li va acostar i li va preguntar que era lo que estava llegint. Durant una estona la va ignorar i Aloma com va veure que no tenia resposta de Robert, va decidir insistir una mica més. Això va fer que Robert li digues que perquè no s’havia anat a la masia amb Dani i Anna. Després de sentir això van començar a enraonar i quan van acabar, Aloma va anar a la seva cambra per tornar a escriure una altra carta, molt diferent a la primera. Acabada la carta es sentia malament per lo que hi posava escrit i la va amagar dins d’un llibre de sobre l’armari, ja que demà la tiraria a les escombraries.


Cita: Essent tant semblants a la resta del món, podem confessar les nostres febleses.  
Meredith.
Síntesi: La seva felicitat porta a tenir una major confiança amb Robert, i a seguir enviant cartes d'amor per molta ruqueria que fossin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada